Behoefte aan meer zelfbeheersing? Rechtop zitten dan

Misschien ben je er na het lezen van dit artikel van overtuigd dat het goed is je wilskracht te trainen en meer zelfdiscipline te ontwikkelen. Je kunt het op de hardcore manier doen en zoals ik in koud buitenwater zwemmen, maar als dat niet zo je ding is heb ik hier nog een suggestie voor je: rechtop zitten. Het feit dat jij je wilskracht met zoiets simpels als rechtop zitten versterkt, heeft ook effect op hoe je jezelf in andere situaties gedraagt. Mensen die zichzelf heel impulsief in de nesten werken door anderen uit te schelden, belangrijke dingen niet doen omdat er iets leukers tussen komt of bij elk wissewasje hun doelen opgeven kunnen hiermee beginnen.

De wetenschappelijke verantwoording voor dit inzicht vind je in dit boek.

eKudos Nu Jij

Post a comment