Interview NOS: wat als er na de volgende swipe een leukere match is?


Online daten is voor sommigen de normaalste zaak van de wereld en voor anderen een mysterie. Wat houdt het anno 2018 eigenlijk in? Datingwebsites als Lexa, Relatieplanet en Pepper, en datingapps als Tinder, Happn en Grindr horen tegenwoordig bij de zoektocht naar een nieuwe partner. Eén op de drie vrijgezellen doet aan online dating en 14 procent van alle Nederlandse stellen kent elkaar via internet, blijkt uit cijfers van het CBS. “Online daten is niet meer weg te denken uit de paringsdans van de moderne mens”, zegt Marcelino Lopez, schrijver van het boek Liefde in Tijden van Facebook.

Lees hier het hele artikel.

Zelf online daten een kans geven? Klik hier om verschillende datingsites met elkaar te vergelijken of kijk eens op onze gratis datingsite Relatieklik.

eKudos Nu Jij

Post a comment