Conversietherapie: ‘Zeg homo, terug de kast in of naar de hel?”

Over andere homo’s gesproken: er bestaan nog steeds primitievelingen die denken dat homoseksualiteit een zelfgekozen levensstijl is waar de barmhartige Big Brother in the Sky je voor naar het eeuwige hellevuur stuurt. In Amerika bestaat er een groeiende beweging van gelovige therapeuten die claimt homoseksueel ‘georiënteerden’ succesvol te kunnen bekeren tot heterofilie. Hoe? Door de liefde voor het eigen geslacht te bestraffen (aversietherapie) en ‘de heteroseksueel’ in hun cliënten naar buiten te brengen En lukt dat? Nee, maar je kunt er onschuldige mensen wel depressief en suïcidaal mee maken.

Hieronder een ‘therapeut’ die hetero’s juist tot homo wil bekeren om ze te bevrijden van hun beperkte ‘monoseksualiteit’.

eKudos Nu Jij

Post a comment