Help, ik wil te graag!

Onrealistische verwachtingen saboteren de liefde

Geloof het of niet, bij RelatieKlik en Knuz willen en kunnen we eerlijk zijn. Dat is geen borstklopperij. Doordat we gratis zijn hoeven we jou en andere leden niet te lokken met commerciële prietpraat over hoe ‘gegarandeerd’ jij je partner wel niet bij ons zult vinden als je lid wordt en betaalt. We krijgen af en toe openhartige mailtjes van mensen die zijn teleurgesteld in het fenomeen online daten. Na een aantal jaar online te zijn geweest we een idee hoe dit komt.

Lees verder

eKudos Nu Jij

One comment

  1. Eric

    ” Help, ik wil te graag! (…) Na een aantal jaar online te zijn geweest we een idee hoe dit komt. ”

    Als ik op ‘Lees verder’ klik, kom ik helaas geen stap verder! Is dit misschien een dode weblink? Wat doet een artikel uit 2008 in een nieuwsbrief van 2016?

    Zijn er nog wel vrouwen bij Knuz? Als ik klik op ‘vandaag jarig’ dan zie ik 85% mannen in het lijstje staan en nog eens 10% vrouwen ouder dan 50. Wat doe ik nog bij Knuz?

Post a comment