Persbericht: RelatieKlik.nl neemt gratis datingsite Knuz.nl over

Fusie tussen gratis datingsites moet vrijgezellenmarkt op z’n kop zetten

AMSTERDAM/BEVERWIJK – De gratis datingsite RelatieKlik.nl, neemt zijn grotere tegenhanger over. Knuz.nl is qua aantal met 140.000 ingeschreven leden de grootste concurrent van de betaalde datingsites en heeft dagelijks een verse toestroom van nieuwe leden. Knuz en RelatieKlik behouden na de overname hun eigen identiteit, maar zullen in de nabije toekomst een aantal diensten delen, zoals een gezamenlijk forum, weblog van de aangesloten relatiepsycholoog, chatruimte en agenda voor singlesevenementen.

Lees meer

eKudos Nu Jij

6 comments

  1. Marleen

    Heel veel succes. Jullie zijn met relatieklik al de beste.
    Met knuz erbij zit straks niemand meer alleen.

  2. Jos

    Ik zou zegen, succesn, want zowel Relatieklik als knus vind ik bijde goede overzichtelikke sites die tog kwalieteit geven, beter als sommige betalende vind ik . en nu ze samen zijn kan dat normaal alleen nog maar beren hoop . Heb nog altijd de ware wel niet gevonden Maar wie weet .
    Jos

Post a comment