Wat mannen hekelen aan sommige vrouwen

Beste mevrouwen,

Ik weet dat jullie denken dat wij mannen, op een paar gelukkige uitzonderingen na, emotioneel onhandige wezens zijn die maar met moeite kunnen verbergen dat ze gefrustreerd, fout, klungelig, gevoelloos, onzeker of saai zijn. Gelukkig kunnen jullie ons uiteindelijk nemen zoals we zijn. Daar zijn jullie ook vrouw voor. De echte deugdzame gentleman die jullie uit de gemiddelde liefdesroman kennen bestaat toch niet. Dat concluderen de meesten van jullie waarschijnlijk wel na – pak ‘m beet – een kwart eeuw op deze planeet te hebben rondgescharreld.

En ik moet toegeven: jullie zijn sociaal iets handiger, verzorgen jezelf iets beter en – vooruit – jullie hebben meer smaak. En toch, en toch… ook jullie gaan regelmatig de mist in. Alleen wij zijn er te onhandig, gefrustreerd, klungelig, gevoelloos of onzeker voor om dat op een goede manier te brengen. Ik ga een poging doen.

Lees verder

eKudos Nu Jij

Post a comment