Datetiquette, oftewel date-etiquette, oftewel goede manieren…

Hoe belangrijk zijn goede manieren op je eerste date?

Collega Koen vroeg me een stukje te schrijven over datiquette, oftewel date-etiquette, oftewel: goede manieren tijdens een ontmoeting met romantische bijbedoelingen.

Ik moet bekennen dat ik zelf weinig ‘goede’ manieren heb. Ik draag het liefst joggingbroeken, lees zelden de krant, mijn moeilijk bedwingbare haar knip ik uit luiheid zelf (sowieso weinig goed of fout aan te doen) en tijdens het eten houd ik mijn mes krampachtig in mijn rechterhand. Of was dat nou juist goed? Kortom; ik ben niet echt de juiste persoon om jou over welke manieren dan ook te adviseren. Ook mijn aanwezigheid in gezelschap is nogal grillig, variĆ«rend van chaotisch druk tot irritant afwezig. Niet echt een voorbeeldfunctie.

Maar goed, ik ben nou eenmaal dating-adviseur en dat artikel moest er gewoon komen! Hoe dan verder?

eKudos Nu Jij

Post a comment