Poll-resultaat: wat doe je het liefst op de eerste date?

Stel je hebt leuk email of chatcontact gehad met iemand en je besluit elkaar te ontmoeten: wat doe je het liefst tijdens jullie eerste ontmoeting? Wij vroegen het de RelatieKlikkers.

De antwoorden zijn helder: 55 % van alle leden wil het op een eerste date luchtig houden: een kennismakingsdrankje is genoeg om te kijken of het klikt. Als het niet klikt kan je tenminste snel weg zullen deze mensen denken. Vrouwen (60%) zijn hierin logischerwijs iets voorzichtiger dan mannen (50%). Een minderheid durft het grootser aan te pakken: zo’n 15 % van de RelatieKlikkers denkt een romantische diner met alles erop en eraan wel aan te kunnen. Meer beweeglijke leden willen tijdens een eerste date ook wel echt wat te doen hebben: wandelen ((14%) of een echte doe-activiteit zoals bijvoorbeeld bowlen, squashen, zeilen (9%). Zo’n 8% van de mensen houdt van entertainment en zou op een eerste date best gezellig naar de bios, het theater of een interessante tentoonstelling willen.

eKudos Nu Jij

Post a comment