Poll-resultaat: voordelen van webdaten

Alweer een tijdje geleden vroegen wij bezoekers van RelatieKlik: wat is voor jou het grootste voordeel van mensen ontmoeten op een datingsite in vergelijking tot elders?

Grootste voordeel vindt men (49%) is dat internet een makkelijk en doeltreffend medium is om mensen te ontmoeten. Het gaat een stuk sneller dan in het echte leven. Het is duidelijk dat alle mensen hier open staan voor contact, niemand draait er omheen. Een ander groot voordeel vindt 28 % is dat je het hier op je eigen tempo kunt doen. En dat is ook zo. Je kunt s’ochtends in je badjas met een lekker kopje koffie iedereen benaderen die je wilt. Zo’n 18% vindt het grote voordeel dat ze op internet directer en eerlijker durven te zijn dan dat ze in het echte leven zouden zijn. Een verwaarloosbare 3% vindt het leuk dat ze zich op internet anders kunnen voordoen dan dat ze zijn: proberen te mijden deze mensen, zou ik zeggen.

eKudos Nu Jij

Post a comment