Liefde vinden in de tropen? Doe mee aan nieuw tv-programma

Onderstaande oproep is van een bevriende redacteur bij Endemol:

Endemol produceert een gloednieuw programma waarvoor we leuke, slimme en ambitieuze singles zoeken (tussen de 26 en 34 jaar) die mee willen doen aan een avontuurlijk en intelligent programma in de lijn van Expeditie Robinson om de ware te vinden. Een echt feel-good programma waarin de singles elkaar door middel van spannende fysieke en intellectuele uitdagingen moeten leren kennen. Als je geïnteresseerd bent moet je in mei drie weken beschikbaar zijn, want dan nemen we het programma op in een paradijselijk oord aan de andere kant van de wereld. De uitzendperiode is komend najaar. Mocht je interesse hebben, mail dan je gegevens naar ruby.pluym@endemol.nl en zij zal vervolgens contact met je opnemen.

eKudos Nu Jij

Post a comment