Psychologische nieuwtjes: de kracht van dankbaarheid, dromen en het slecht nieuws-dieet

Dank u, Chantal Caes van Welingelichtekringen, voor de fijne nieuwtjes van afgelopen week.

Dank u voor dit fijne gevoel van dankbaarheid. Ik heb het heel druk gehad, werd geveld door een buikgriepje en had geen tijd om zelf het nieuws uit te pluizen. Behalve dankbaar, voel ik me na een griepje ook weer eens goed uitgeslapen. Misschien wel door het lezen van een van uw artikeltjes. Dat gaf me weer vertrouwen in de kracht van de droom. Ik heb vannacht gedroomd dat een Engel mij beloofde dat ik geen nachtmerries meer zou hebben, en werd fris wakker. De helende kracht van dromen is nu blijkbaar wetenschappelijk aangetoond. Fijn. Verder realiseer ik me inderdaad dat ik gelukkiger was en rustiger sliep toen ik de overwegend nare actualiteiten niet volgde en vooral surffilmpjes op Youtube keek. Ik ben van plan binnenkort weer op ‘slecht nieuws’-dieet te gaan.

Ik kijk uit naar uw volgende artikelen! Dank u!

Hartelijke groet,

Marcelino

eKudos Nu Jij

Post a comment