Meer balans in je relatie? Doe mee met nieuw tv-programma

Voor een nieuw, integer tv-programma van producent Eyeworks (o.a. bekend van Obese) wordt gezocht naar stelletjes bij wie het evenwicht in de relatie momenteel goed zoek is. Aan de hand van professionals wordt daarin gezamenlijk gewerkt aan een gezonde en gelukkige relatie.

Waar twee mensen zijn, zijn verschillende temperamenten, communicatiestijlen en wensen. De één houdt van orde en regelmaat, de ander is wat impulsiever. De één is opgeruimd, de ander houdt van een functioneel rommeltje. De één communiceert direct en standvastig, de ander is flexibel en meegaand. De één weet precies en meteen hoe hij/zij het wil, de ander moet er eerst over denken.

Dit kan makkelijk voor negatieve spiraal in je relatie zorgen. Met zijn tweetjes kan het lastig zijn daaruit te komen. Soms is daar een onafhankelijke partij voor nodig. Zijn jullie niet bang voor de camera? Wie weet helpt het programma jullie relatie weer in een opwaartse tred.

Meer weten? Schroom niet en mail met paul.van.der.maesen@eyeworks.tv of bel +31 (0)20 6661861

eKudos Nu Jij

Post a comment