Het einde is nabij, tijd voor afscheid

Ik weet het, vandaag lijkt op zo’n typisch zonnig, niks-aan-de-hand-dagje. En toch, als je dit leest, dan is dat een klein wonder. Afgaande op bijbelkenner en radiopredikant Harold Camping is uitgerekend vandaag de dag dat de wereld vergaat: 21 mei, 2011. Natuurlijk is er al vaker voorspeld dat het de laatste dag zou zijn, en… we zijn er nog steeds, maar waarom zou het nu niet eens echt gebeuren? Harold heeft 70 jaar lang zijn bijbel nauwkeurig bestudeerd en weet het absoluut zeker. Hij ziet er ook wijs en oprecht uit, heel veel mensen geloven hem en ook de media heeft er veel aandacht aan geschonken. Al die ernstige mensen nemen hem vast niet voor niks serieus. Daarom neem ik nu voor de zekerheid afscheid van jullie. Ik ga naar het strand. Een mooie plek, hoe dan ook.

Dag allemaal.

P.s. Kun je dit bericht na vannacht onverhoopt toch lezen? Tot snel dan maar.

eKudos Nu Jij

Post a comment