Help, ik ben niet moeders mooiste!

Ik ga er niet om heen draaien. De wereld is onrechtvaardig. Sommige babies beginnen in een gouden ledikant, anderen in een kartonnen doos. Sommige pubers zijn populair omdat ze goed tegen een bal kunnen schoppen, anderen worstelen met gevoelens van minderwaardigheid omdat ze op iemand van de eigen sekse vallen. Sommige ontpoppen zich als een vlinder, anderen blijven een lelijk rupsje. Kwestie van genen helaas. We hebben allemaal onze moeilijkheden, maar sommige meer dan anderen.

Lees verder

eKudos Nu Jij

One comment

  1. Eline

    Uiterlijk is slechts subjectief. Iedereen heeft zijn eigen schoonheid, van buiten én van binnen. En voor ieder potje is een deksel. Op het internet zijn ook genoeg datingsites. Zelf ben ik jaren lang gepest op school, ik had een beugel, was niet echt de slankste zullen we maar zeggen. Niet het standaard barbie popje dus.. maar 15 jaar later heb ik mijzelf ontwikkeld… met het online daten na een half jaartje een gelukkige relatie gevonden. Heb nu 1 kid en 1 in de buik…
    Never give up!
    X
    Eline

Post a comment