Oproep voor tv-programma Café de Liefde: Eerste Hulp Bij Liefdesproblemen gewenst?

Oproep voor tv-programma Café de Liefde: Eerste Hulp Bij Liefdesproblemen gewenst?

Voor een nieuwe rubriek in het Vpro-programma Cafe de Liefde zoek ik stellen of individuen die obstakels ervaren in hun relatie of liefdesleven. Tezamen met Vanessa Oostijen (journalist) zoeken we samen met jou naar een creatieve oplossing voor alledaagse en minder alledaagse problemen op liefdesgebied.

Ervaar jij een probleem in je liefdesleven waarbij je wel wat hulp wel kunt gebruiken, en ben je niet bang dat met de camera te delen? Mail ons dan de kern van je probleem, klacht of wens naar: info@relatieklik.nl o.v.v. EHBL Café de Liefde

Je gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld

eKudos Nu Jij

2 comments

 1. Jaouad

  hoi,
  ik had een vriendin en wij gingen 3 en half jaar om, en het is opeens uit gegaan en dat kwam door mij zelf, maar ik mis haar heel erg en ik hou van haar ook en ik wil haar niet kwijt eigelijk, en nu heb ik hulp nodig om haar terug te krijgen, ik weet echt niet meer wat te doen om haar terug te krijgen
  kunt u mij helpen om haar terug te krijgen? A.U.B

  Dank u Alvast

 2. angelo tolhuisen

  hallo
  ik ben 3jaar getrouwd geweest in een relatie van 5 jaar .
  omdat ik wat psychische klachten heb ben ik niet goed voor mijn vrouw geweest.
  aangezien ik ook nog eens ben afgekeurd om te werken zijn er ook nog eens financiële problemen om de hoek komen kijken.
  ik weet dat het niet altijd makkelijk was voor ons en vooral voor haar zal ik graag via deze weg mijn huwlijk willen redden.
  met vriendelijke groet

Post a comment