Waarom Kermit de Kikker en miss Piggy nooit een leuke relatie zullen hebben!

Net zoals over alle belangrijke dingen in het leven bestaan er over de liefde veel clichés, gezegden en vooroordelen. Sommige daarvan zijn uiteindelijk gewoon waar, maar een groot aantal slaan als een tang op Miss Piggy. Clichés zijn sowieso vaak waar omdat het bijna in de regel vaagheden zijn die je kunt kneden tot wat je wilt. Wat dacht je van: liefde maakt blind. Er wordt bedoeld dat je iemands slechte kanten niet ziet omdat je op een roze wolk zit. Je kunt net zo goed andersom redeneren. De enige keren dat ik ooit vervelend prinsessengedrag en nare trekjes volop accepteerde was omdat ik juist te goed zag. Ik was niet blind, maar gefocust op een pretty face. Gruwelijk natuurlijk, maar waar. Gelukkig is deze eenzijdige focus niet lang vol te houden, en wordt samenzijn met een prettig iemand uiteindelijk veel aantrekkelijker dan met een pretty iemand alleen.

Lees verder

eKudos Nu Jij

Post a comment