Obstakels en dilemma’s op het liefdespad

Eerst de doornen dan de rozen

Hoewel commerciele bobo’s en fancy journalisten soms anders doen vermoeden is het zelfstandig naamwoord ‘single’ niet iets waar de meeste mensen zich mee vereenzelvigen. Je hoort zelden: ‘Ik ben partner-hebbende, maar hoop binnenkort voorgoed single te zijn.’ De meesten zien het ‘single-zijn’ als de tijdelijke toestand tussen relaties in. Zelfs al duurt die toestand hen veels te lang. De commerciele term ‘happy single’ moet dat verbloemen, maar wij weten wel beter. Niet dat het singleschap iets is om je voor te schamen. Met een beetje geluk is het een spannende tijd waarin je veel meemaakt en leert voordat je weer iemand tegenkomt die uit wederzijdse aantrekkingskracht blijft plakken.

Lees verder

eKudos Nu Jij

Post a comment