Workshop internetdaten met Denise Janmaat

Denise Janmaat van datingsite D-date is behalve een concurrent een goede vriendin van ons. Een enthousiaste, gedreven vakvrouw met het hart op de juiste plek. Misstanden in datingland stelt ze eigenhandig aan de kaak in haar informatieve weblog. Of het nou gaat om privacy-belangen van datende singles of misinformatie over single-zijn in het algemeen, Denise laat haar licht erover schijnen. Onlangs schreef ze het boek ‘Daten als je partner er niet meer is’. “Het enige Nederlandse boek voor weduwen en weduwnaars die alles willen lezen over het aangaan van een nieuwe relatie nadat je partner is overleden.” Ze putte haar inspiratie uit eigen ervaring. Ook geeft ze al jaren workshops om meer uit het internetdaten te halen. Leuk, inzichtelijk, niet duur, soms confronterend, maar altijd leerzaam. Misschien is het iets voor je. 13 December vind de volgende workshop in Utrecht plaats.

Meer weten? Klik hier voor wat je op zo’n dag van Denise kunt verwachten.

eKudos Nu Jij

3 comments

  1. Gus

    Ik zou mensen afraden om gebruik te maken van Internetdaten. In plaats daarvan zou ik hen aanraden het boek “The Single Trap” van de relatietherapeut Andrew G. Marshall (Bloomsbury Publishing, 2009) te lezen. Marshall geeft op een verhelderende wijze aan hoe je een duurzame relatie kunt vinden. Website: http://www.andrewgmarshall.com/

  2. Daafje

    @Gus, wees niet zo kort door de bocht. Er zijn mensen zat die in het openbare leven niet op iemand af durven te stappen, of niet gezien worden. Voordeel van internetdaten is ook dat je elkaar alvast een beetje kunt leren kennen, voordat. je elkaar in he techt gaat benaderen. Wel is het zo dat men zich wat anders moet opstellen. Mannen moeten niet zo toneelspelen en zich beter voordoen, dan dat ze zijn. Vrouwen moeten niet verwachten een Brad-Pitt of tom Cruise aan de haak te kunnen slaan, die voor de volle 100% doet wat een vrouwenhart begeert, maar aangeboden kansne wa tbeter benutten.

  3. Gert

    Kijk Daafje, jij slaat de spijker op zijn kop! Logisch dat je je van je zonnige kant laat bekijken, maar een compleet ander beeld schetsen dan je bent met gefotoshopte foto’s……wat een domper ga je tegemoet als de aap uit de mouw komt! En wat een tijdsverspilling je jezelf EN DIE ANDER bezorgd. Doe ff normaal!

Post a comment