Wat doen singles op Koninginnedag?

In onze poll vroegen we wat singles van plan zijn op de Dag van onze Koningin. Hier de resultaten.

Ongeveer de helft van de singles viert koninginnedag actief. Het grootste gedeelte, meer dan een kwart (28%), van de singles gaat op koninginnedag liefst naar een vrijmarkt in de buurt (12 %) of in een grote stad (16%). Een op de vijf singles (19%) zoekt een leuk feest op. De andere helft ziet koninginnedag als een gewone vrije dag: 18 % werkt gewoon en een even groot percentage ziet op de dag zelf wel gaat gebeuren. 7 % doet niks bijzonders, behalve luieren en genieten van een werkloze dag. Ongeveer een op de tien singles (9%) maakt van de dag gebruik om buiten te zijn of actief te doen, zij gaan wandelen, fietsen of sporten.

eKudos Nu Jij

Post a comment