10 tips voor een goede mismatch

Ik word er wel eens van beschuldigend betutttelend te zijn. Sterker nog: mijn zogenaamde communicatie-adviezen worden door sommige daters wel eens als vervelend ervaren: ‘Ik bepaal zelf wel wat ik zeg en doe,’ zeggen ze. Terecht ook. Ik ben het daar (als iemand met een lichte hang naar anarchie en zelfontdekking) roerend mee eens. Aan de andere kant word ik als Relatieklik-psycholoog gedwongen om af en toe te zeggen hoe het beter kan! Vooral door mijn ‘correcte compagnon’ Koen K.

Omdat Koen echter verplicht op vakantie is – hij werkt te hard vonden zowel zijn vrouw als dokter Zeylmans – gooi ik mijn kont tegen de kribbe en draai ik de zaken eens om. Vandaar dit flauwe ‘afstotelijke’ verhaal om gesprekspartners en potentiële partners eens flink de bibbers te geven. Onderstaande technieken worden overigens door veel singles met succes toegepast zonder dat er ooit les in hebben gehad. Dit artikel is door hun geïnspireerd. Blijkbaar hebben veel mensen hier een speciaal talent voor.

Lees meer!

eKudos Nu Jij

3 comments

 1. Diamond-mountain

  De kunst van het afstoten is als volgd:

  2 mensen ontmoeten elkaar voor een date: Zij gaan met zijn tweeën naar een Restaurant of ze gaan naar een Cafeetje.
  Daar bestellen ze het een en ander, de man rekend af.
  Ze gaan naar een zitplaats die vrij is, en gaan daar zitten.
  Op het moment dat de vrouw haar lunch bijna op heeft, zegd de man: Ik krijg nog geld van je.
  De vrouw kijkt hem vragend aan. De man zegd, van dat.!
  Succes verzekerd dat zij hem niet meer moet.

 2. Tom

  Vóóraf duidelijke afspraken maken! als ik een (blind) date heb, zeg ik vooraf: als het niet gezellig is/wordt, dan drinken we wat en daarna gaan we weer ieder zijns/haars weg. Waarom een hele avond spenderen (heb ik het niet eens over de kosten) als in het begin blijkt dat er toch geen vervolg zal zijn? Wees eerlijk! Tegen je date maar óók tegen jezelf!

  Adios!

 3. tendent

  hoe kom je op dat verhaaltje?

  hij heeft nog gelijk ook. ik lach me te barsten

  een fijn weekend daar

  gr tendent

Post a comment