Poll-uitslag: ben je hier op zoek naar een serieuze partner?

In onze vierde poll vroeg we de Relatieklik-bezoeker: ben je hier op zoek naar een serieuze partner?

In de wereld van het online daten gaat men er vanuit dat alleen mensen die betalen voor een datingsite serieus op zoek zijn naar een partner. Een gratis site kun je maar beter mijden als je echte liefde zoekt. Althans daar schermen de meeste betaalsites mee. Wij wilden wel eens weten in hoeverre dat vooroordeel klopt. Als we de onderzoeksresultaten mogen geloven zijn 19 van de 20 Relatieklik-bezoekers (95,34 %) op zoek naar een echte match. Ze staan er in ieder voor open. Een kwart (23,44 %) gaat zelfs niet voor minder! Slechts 1 op de 20 bezoekers (4,66 %) komt niet voor een duurzame relatie, maar heeft andere bedoelingen. Zij zijn waarschijnlijk gewoon nieuwsgierig, komen voor de spanning van een avontuurtje of willen kijken of ze nog goed in de markt liggen. Veel singles zien een datingsite – naast bijvoorbeeld hun vereniging, het café of een vakantie – steeds vaker als een van de mogelijkheden om een partner tegen te komen. Maar wel als een optie waarvoor ruim 95% niet snel zou betalen. Relatieklik is voor hen een goede uitkomst!

Helemaal niet—————-4.66 (35 stemmen)
Ik sta er open voor———–71.90% (540 stemmen)
Voor minder ga ik niet——23.44% (176 stemmen)

Totaal: 751 stemmen

Als je nog ideeën hebt voor een nieuwe poll, dan horen we het graag. En als je wilt stemmen op de huidige poll dan kun je dat hier doen.

eKudos Nu Jij

Post a comment