Ik ben hard to get, maar niet voor jou

Door hard to get te spelen vergroot je de aura van begeerlijkheid wordt vaak gedacht. Wel, dat klopt niet. Maar te makkelijk lijken doet ook weinig voor je. Uit onderzoek op speeddate-avondjes blijkt dat mensen een neusje hebben voor de mensen die veel verschillende types interessant vinden. En ze vinden die mensen beduidend minder interessant. Zowel makkelijk doen, als moeilijk kun je tegen elkaar afstrepen als het erom gaat interessanter te worden. Hard to get spelen kan ook al snel als arrogant of moeilijk overkomen, en daar houden de meeste mensen over het algemeen ook niet zo van. Onderzoekers hebben gemerkt dat het gaat om om een subtiele combinatie: als iemand denkt dat jij over het algemeen moeilijk bent, maar wel makkelijk voor hem of haar, dan vergroot dat je aantrekkelijkheid.

eKudos Nu Jij

Post a comment