Belangrijke liefdeslessen in nieuwe roman van David Brooks

Ben je er klaar voor? Hier in razendsnel tempo de belangrijkste lessen van de nieuwe liefdesroman van David Brooks. The Social Animal: de verborgen bronnen van liefde, karakter en prestatie. Hij heeft zich vooral laten inspireren door kille statistiek en (pseudo)wetenschappelijke feitjes over de liefde dus verwacht niet al teveel poeha.

– Ben je man en heb je een eerste date? Kom eerder zodat je de verhouding taille-heup kunt zien wanneer ze binnenkomt, een belangrijke indicatie voor vruchtbaarheid.

– Ben je een vrouw? Kom (nog) eerder zodat je zijn lengte kan zien: iedere 2,5 centimeter meer staat voor 4.300 euro extra jaarinkomen.

– Verder: doe alsof je luistert (om betrouwbaar te lijken), stel vragen (om niet als een zelfingenomen narcist over te komen) en maak alleen leuke grapjes (stomme grapjes zijn niet leuk!).

Klaar!

Voor een iets uitgebreider verslag en handige informatie over een bepaald oogspiertje kun je hier kijken. Je kunt natuurlijk ook het boek kopen, maar volgens mij is dat zonde van het geld.

eKudos Nu Jij

Post a comment