Impressie Knuz & Klik-feest herfst 2008

Afgelopen vrijdag hielden wij ons eerste feest ever. Plaats van het delict was het strand van Wijk in Zee. Zoals je weet zijn eerste keren vaak een beetje eng. ‘Komen er wel genoeg mensen? Vinden ze elkaar wel aardig? Is de muziek dansbaar? Houdt de vloer het? Zullen de wc’s niet overstromen? Is de reddingsboot niet lek?’ De foto’s zeggen genoeg, lijkt ons! Het was echt feest! Een mannetje of driehonderd, prettige ruimte, lekkere muziek, goede organisatie, vriendelijke sfeer, gezellige mensen, twee uur latere sluitingstijd dan gepland! Kortom: een heel geslaagde eerste keer.

Wij danken het vakkundige personeel van Het Strandhuis; masters of ceremony Sonja & Mr Butter; garderobe-dame Rosa, Knuz-madammen Jax en Bella; plaatjeschieter Jan K. en alle aanwezigen! Op naar de volgende proost!

Kijk hier voor enkele foto’s!

eKudos Nu Jij

One comment

Post a comment