Een liefdespartner als goede voornemen voor 2008

Kleine helft online daters: “Eerst liefde dan de rest”

Wij vroegen 644 van onze leden naar hun goede voornemens. Wat wordt hun belangrijkste drijfveer in 2008? Hieruit bleek dat 46% zich het meest actief wil inzetten om in 2008 een liefdespartner te vinden.

Genoemde wens gaat boven het stoppen van ongezonde gewoontes (14%), het hebben van een actiever en sportiever leven (16%) of het vinden van een nieuwe baan (10%). Zo’n 15% van de singles vindt het allemaal wel best en heeft geen enkel goed voornemen.
Mannen (50%) hebben iets meer partnerdrang dan vrouwen (41%). Vrouwen willen op hun beurt iets vaker op de gezondheidstour. Uit enkele individuele reacties van leden bleek echter dat ook het gezonder leven, het sporten, een nieuwe baan vaak in het teken staan van het vinden van een partner. Zoals een sportieve vrouw het verwoordde: “Als je je zaakjes op een rijtje hebt en je goed voor jezelf zorgt dan komt de liefde vaak vanzelf. Althans dat is mijn ervaring. Ik heb het vaak ontkend, maar uiteindelijk draait het toch om de liefde. Ik hoop dat ik die in 2008 ontmoet. Met een iets strakker buikje en een gezonde blos op mijn wangen, dat wel.”

eKudos Nu Jij

Post a comment