Poll-uitslag: zou jij betalen voor een betrouwbare en goede datingsite?

In onze derde poll vroegen wij aan de Relatieklik-bezoeker: zou jij betalen voor een betrouwbare en goede datingsite?

Wat hebben Relatieklik-bezoekers eigenlijk over voor het vinden van hun liefde van op internet. Zouden ze ervoor betalen? Oh, wat waren we benieuwd! 34,36 Procent is er heel duidelijk over. ‘Nooit’, ‘never’, ‘jamais’ zouden ze betalen: hoe goed de betreffende site ook moge zijn. Deze mensen komen waarschijnlijk sowieso wel aan trekken, hebben een lage pet op van datingsites in het algemeen, of zitten wel erg slecht in de slappe was. Het grootste gedeelte van de bezoekers 60,17% (percentages bij ‘liever niet’ en ‘misschien’ samengenomen) is wat genuanceerder: liever niet maar als het een goede site is zouden ze er misschien best een kansje willen wagen. Het gaat tenslotte om de liefde! De laatste en kleinste groep (5,47%) zou graag betalen voor een goede en betrouwbare datingsite. We hopen maar dat dit in hun geval ook zou gelden voor Relatieklik (als Relatieklik een betaalde site zou zijn geweest).

De antwoorden:
Nooit —————34.36% (358 stemmen)
Liever niet ———38.48% (401 stemmen)
Misschien ———–21.69% (226 stemmen)
Graag —————5.47% (57 stemmen)
Totaal: 1042 stemmen

Als je nog ideeën hebt voor een nieuwe poll, dan horen we het graag. En als je wilt stemmen op de huidige poll dan kun je dat hier doen.

eKudos Nu Jij

Post a comment