Zitten mannen alleen voor de seks op een datingsite?

“Voor een leuke man moet je als vrouw een beetje moeite doen”

Veel vrouwen, op zoek naar eerlijke en echte intimiteit, zijn bang dat de meeste mannen op datingsites puur voor een eenmalig avontuur gaan (of dat ze rechtstreeks uit de tv-serie ‘Beauty and the nerd’ zijn gestapt). Geen goed relatiemateriaal dus. Een datende vrouw – zonder uitgesproken uitdagend profiel – vroeg me laatst: “Waarom tref ik toch elke keer kerels op internet die gelijk op sex uit zijn? Als dat zo blijft wil ik ermee stoppen.”

Hier een verklaring en alternatieve strategie om ook andere mannen aan te trekken

eKudos Nu Jij

3 comments

 1. marina lobelle

  vandaag zat ik in een cafe naast een aantrekkelijke man die meteen met mij avances liep te maken en ik voelde me gewoon belachelijk gemaakt van zijn getinte opmerkingen om sex met mij te willen hebben waarmee ik er meteen er korte metten mee had gemaakt! ik liet duidelijk merken dat ik daar niet van gediend bent! Als hij desnoods gewoon zeg dat hij me leuk vind dan wil ik wel een babbeltje met hem maken maar omdat mijn relatie pas uit is, heb ik het helemaal gehad en moet ik eerst erover heen zien te komen! En die man weet dat ik een muur om me heen heb gebouwd waar zelfs mijn exvriendje er niet meer bij komt!

 2. Silvermooncat

  De meesten wel volgens mij, want tot nu toe is dat het enige wat ze gelijk schijnen te willen…..

  Op een enkeling na dan…..

  Er is verdorrie toch meer in het leven dan alleen maar sex??? Het gaat om verbondenheid en dat je gezellige dingen kunt ondernemen met elkaar en dat er eerst een vriendschap wordt opgebouwd en dan later, na een paar maanden of zo, kan je eens kijken of je verder wilt.

  Mannen die gelijk sex willen moeten hun heil maar zoeken op een sexsite!

 3. tendent

  ik ben het niet eens met dat vrouwtje ,dat mannen meteen maar sex
  willen ,Je moet ons niet over een kam smeren
  Want er zijn gerust wel mannen die eerst een goed gesprek belang,
  Rijk vinden ,Als het klikt komt het anderen ook van zelf

  Maar ja je moet even zoeken
  MVG Tendens

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>