Brrrr, het was liefde op de eerste schrik!

Een romantische setting creëren op je eerste date lijkt logisch. Je wilt je date wat graag een glimp laten zien van wat je allemaal in huis hebt. Een dure wijn, kaarsjes, sfeervol romantisch dvd’tje. Het zijn vaak standaardingrediënten die we gebruiken om een vonk tussen elkaar te laten ontstaan. Maar of dat nou zo verstandig is? Volgens psychologisch onderzoek kun je je date beter uitnodigen in de botsautootjes, samen een bezoekje brengen aan het spookhuis of ’s nachts door een donker steegje lopen in een gevaarlijke buurt terwijl je een eng verhaal vertelt. Een griezelomgeving of spannend avontuur werkt sneller romantiek in de hand. Het blijkt dat jouw date zijn of haar wild bonkende hart eerder aan jou zal toeschrijven dan aan de plaats of activiteit.

Dus, als jullie al een filmpje doen op de eerste date? Je weet nu welk genre!

eKudos Nu Jij

Post a comment