Kersverse ouders met relatieproblemen gezocht voor tv-serie Café de Liefde

Onze vrienden van de sympathieke tv-serie Café de Liefde zoeken voor een nieuw seizoen kersverse ouders die na het krijgen van een kind juist verder van elkaar af zijn geraakt.

Hieronder de oproep van de VPRO aan stelletjes die zich hierin herkennen en het schuwen om het voor de camera te delen. Misschien brengt het jullie zelfs wel dichter bij elkaar:

Café de Liefde, de VPRO tv-serie over liefde & relaties anno 2011 gaat vanaf september weer uitzenden op Nederland 2. Wij willen dit seizoen graag aandacht besteden aan de heftige impact die het krijgen van kinderen op je relatie heeft. Soms kom je door de komst van kinderen juist dichter bij elkaar, maar vaak zie je ook nieuwe ouders die de druk niet aan kunnen, in een relatiecrisis belanden of zelfs willen scheiden.

Herken jij je in dit verhaal en zou je willen meewerken aan Café de Liefde? Schroom dan niet en mail of bel ons voor meer info! Wij zullen uiteraard zeer discreet en vertrouwelijk met je verhaal omgaan. cafedeliefde@vpro.nl / 035-67712608

eKudos Nu Jij

Post a comment