Je sanpt vsat wat ik bdeeol, maar wat peerbort die vurow nou te zggeen?

Het wrodt me seteds dijdeuilekr dat ozne hrnseeen virj gmkkaleijlk btkeesins zein in raleietf wikuellerge prkikels van de bweenuitreld. Zij mkaen van lsose en onlovleidge indurekkn al snel een coenreht en bijegrpijelk platjae. Dit krote arkitel iulltserert dat maar weer enes. Als je de Ndedrlnadse taal beeerhst dan sanp je vsat wat ik bdeeol. Als de zninen grmaamtiacal kolppen en de eretse en ltaastse ltteers op de jiutse pelk satan dan kun je dit wraaaijnlchijk leezn!

Ik varag me wel af wklee taal dzee vurow egneiijlk seprekt. Ik sanp er nkis van, jij?

Heir gefet ze – in nomraal Egenls – een vrklarineg. Zij had volegns egien zeeggn lsat van een colpmexe migarine die sypmotmen oporept die lkijen op afsaie.

eKudos Nu Jij

Post a comment