Wetenschappelijk onderzoek naar online daten: geen kwalitatief verschil tussen betaalde en onbetaalde datingsites

Universiteit van Utrecht onderzocht kwaliteit van datingsites Lexa, Relatieplanet, E-matching, Lymic, Mooiemensen en RelatieKlik

Goed nieuws folks! Ik zat er op te wachten en het is er… een onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek naar het (niet-bestaande) verschil tussen betaalde en onbetaalde datingsites. Friederike Birkle van de Universiteit van Utrecht studeerde af op het onderwerp en vergeleek hiervoor zes prominente datingsites: Lexa, Relatieplanet, Lymic, E-matching, Mooiemensen.com en good ol’ RelatieKlik. Haar vraagstelling: ‘Is er een verschil tussen betaalde en onbetaalde datingsites?’

Lees hier meer over het onderzoek!

eKudos Nu Jij

One comment

  1. Justmy2c

    Da’s inderdaad leuk nieuws ja! Overigens ben ik net ingeschreven en moet ik zeggen dat de hele site (klik) er heel erg goed uitziet, inhoudelijk gezien en ook qua uitleg en diepgang etc. Zo goed heeft geen enkele betaalde site het voor elkaar, op een paar echte relatiebureau’s (met extreem hoge kosten) na Good job!
    – afz. een tevreden ‘klant’

Post a comment