Poll-uitslag: waar denk je je nieuwe partner tegen te komen?

Sinds vorige maand hebben we op Relatieklik een tweewekelijkse poll. Onze tweede poll ging over de vraag: waar acht je de kans het grootst een toekomstige partner tegen te komen?

Op een vereniging ————–8.75% (76 stemmen)
Bij het uitgaan ——————–23.48% (204 stemmen)
Via vrienden of kennissen—–28.77% (250 stemmen)
Op een datingsite —————-39.01% (339 stemmen)

Totaal: 869 stemmen

Gelukkig maar, de meeste Relatieklik-bezoekers denken eerder op een datingsite een partner te vinden dan elders. Dat denkt 39,01% om precies te zijn. Hopelijk hebben ze het dan over Relatieklik. De andere 61 % is daar wat sceptischer over. Ook al geven ze het graag een kans. 28,77% van de mensen denkt hun grote liefde via vrienden of kennissen tegen te komen. Wel zo vertrouwd en makkelijk als dat gebeurt. Bijna een kwart van de stemmers (23,48%) verwacht eerder de liefde gewoon in de kroeg, het café of de disco tegen te komen. Dat zijn de mensen die waarschijnlijk graag en veel de deur uitgaan. Een aanzienlijk kleinere groep van 8,75% is van mening hem of haar op een vereniging tegen te komen. Erg leuk natuurlijk om je hobby te delen met een toekomstige wederhelft.Waar je je toekomstige partner ook ontmoet, we hopen dat het maar snel moge gebeuren…

Als je nog ideeën hebt voor een nieuwe poll, dan horen we het graag. En als je wilt stemmen op de huidige poll – waar acht je de kans het grootst een potentiele partner tegen te komen? – dan kun je dat hier doen.

eKudos Nu Jij

Post a comment