De ex die maar niet exit gaat

Sommige mensen blijven rustig maanden- of jarenlang sukkelen met een persoon waarvan ze vermoeden dat ze er uiteindelijk niet verder mee komen. Het lukt niet, het gaat niet, een van beiden twijfelt, of allebei. Dat creƫert een moerassige situatie. Noch land, noch water. Je kunt er geen liefdesnest op bouwen, gezellig samen waterpoloƫn lukt ook niet.

Lees verder

eKudos Nu Jij

3 comments

  1. Erwin

    Dat klopt. Maar als je samen een kind hebt, is het soms erg moeilijk die knoop door te hakken… En als dat dan gebeurd is, zit je nog steeds ‘aan elkaar vast’. Met alle (negatieve) gevolgen van dien…

  2. deepblue1966

    Heb het zelf ook jaren gehad en met verschillende relatie’s….nu weet ik gelukkig waar mijn fout lag en gebeurt het mij ook niet meer…..wat niet werkt moet met de fut.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>